Radovan Skolnik Automatický alebo pákový kávovar? Vyberte si správne Kávu v súčasnosti kúpite v akomkoľvek pohostinstve, pube či reštaurácii. Práve preto je dôležité ponúkať ju v čo najvyššej kvalite. Na to však výberová káva a šikovný barista nestačia. Potrebujete tot... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Pridajte príprave jedál nový rozmer: vyskúšajte metódu sous-vide V jedálnych lístkoch slovenských reštaurácií čoraz častejšie nachádzame zložito znejúci pojem sous-vide. Ide o obľúbenú metódu prípravy, ktorá vašim pokrmom prinesie znamenitú chuť. To však nie je zďa... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Vinotéka alebo chladnička? Naučte sa správne skladovať víno Víno a jeho láskavá príprava pomútia hlavu nejednému milovníkovi tohto moku. Tmavé vlhké pivnice so sudmi sú notoricky známe. Ako však skladovať víno v obmedzených podmienkach? Prečo si nezaslúži leža... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Nákup kuchynského drezu do reštaurácie: na čo si treba dať pozor? Približne 80 % času stráveného v kuchyni sa pohybujeme v okolí drezu. V reštaurácii je toto, pre mnohých neobľúbené miesto, veľmi častou zastávkou. Váš personál predsa musí umyť riad, opláchnuť zeleni... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Pizza ako z talianskej reštaurácie? Nepodceňte výber správnej pece Na okraji chrumkavá krusta a v strede tenké vláčne cesto, ktoré sa rozplýva na jazyku. Upiecť dokonalú pizzu nie je iba záležitosťou skúseného kuchára. Dôležitým prvkom v procese je aj samotná pec. Vi... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Pozdvihnite vaše burgre na nový level: tajomstvom je mlynček na mäso Servírujete alebo plánujete podávať hamburgery? Zákazníci sú stále náročnejší a polotovar rýchlo odhalia. Ak sa chcete odlíšiť od bežných fast foodov, investujte do elektrického mlynčeka na mäso. Pri ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Leto je za rohom: pripravujte šaláty efektívne s elektrickým krájačom Šaláty sú žiadaným jedlom a prílohou. Ich obľuba rastie najmä v lete. Častú prípravu si zjednodušíte elektrickým krájačom. Vďaka nemu bude všetka zelenina dokonale a rýchlo nakrájaná a kuchárovi ostan... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Zariaďujete reštauračnú kuchyňu? Nezabudnite na vhodný pracovný stôl Pracovný priestor je srdcom každej reštauračnej kuchyne. Práve na ňom sa pripravujú všetky pokrmy. Od správneho výberu a umiestnenia pracovných stolov sa odvíja nielen rýchlosť prípravy jedla, ale aj ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Praktické aj štýlové: spoznajte výhody kuchynských vozíkov Ponuka kuchynských vozíkov na trhu je široká. Dnes už existujú vozíky takmer na čokoľvek. Zjednodušia a urýchlia transport riadu i ťažkých nádob plných jedla. Viete, ktoré patria aj do vašej kuchyne? ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Leto sa blíži: ako vyrobiť lahodnú a osviežujúcu zmrzlinu? Nič nepriláka zákazníkov počas leta spoľahlivejšie ako zmrzlina. Milujú ju deti aj dospelí. Tú najlepšiu získate vďaka kvalitnému výrobníku zmrzliny. Viete, aké sú jeho najväčšie výhody? Zmrzlina a le... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Efektívny pomocník: drvič ľadu pozdvihne miešané drinky na nový level Hoci sú ľadové kocky pre mnohých overenou klasikou, občas si podmienky alebo konkrétny miešaný nápoj žiadajú skôr čosi iné – napríklad ľadovú drť. Vyrobíte ju v drviči ľadu za pár minút a pomôže vám a... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Miešajte drinky ako profík: aké barmanské doplnky Vám nesmú chýbať? Profesionálny barman je takmer umelcom. Dokáže vytvoriť dokonalé drinky, ku ktorým sa budú zákazníci neustále vracať. K perfektnému výsledku patrí aj adekvátne vybavenie. Viete, čo všetko musí mať bar... okt 13, 2020